Broeden op jouw leukere zelf – Baas over stress en burn-out

Jij bent de sleutel tot je eigen geluk.

photo-1

Stress en burn-out manifesteren zich op verschillende manieren bij verschillende mensen. Toch zijn er vaak gelijkenissen.

Ervaar jij extreme vermoeidheid en gebrek aan energie? Heb je het gevoel dat je geheugen je in de steek laat en kun je jezelf nog moeilijk concentreren? Lijkt alles je te veel en weet je niet meer hoe je hier uit raakt? Trek dan op tijd aan de alarmbel en geef burn-out geen kans.

Waarschijnlijk is dit dan iets voor jou:

 

Programma voor vrouwen die worstelen
met stress en/of burn-out

Download hier de flyer

Dit mag je verwachten:

 • In september en oktober krijg je via mail 3x per week allerlei kennis, tips en oefeningen waar je thuis zelfstandig mee aan de slag kan. Mocht je bij deze vragen hulp nodig hebben, mag je hierover mailen met mij of Tünde.
 • 7 september, 5 oktober en 2 november volg je 3 live bijeenkomsten onder deskundige begeleiding van twee professionele zorgverleners, die zelf ervaringsdeskundige zijn. Telkens op een vrijdag, van 10 u tot 17 u, met een heerlijke, gezonde lunch en in de loop van de dag koffie, thee, water en iets lekkers.
  Deze dagen worden gevuld met een zeer boeiend, gevarieerd en leerrijk programma. Er is voldoende kans om ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemden. Je zal deze bijeenkomsten ervaren als rustgevend, ontspannend en je neemt een heleboel kennis mee die je thuis makkelijk zelf kan toepassen.
  Plaats van het gebeuren: het sfeervolle Ristorante Innesto (Asten)
 • Op afspraak met jou in de focus:
  4 individuele behandelingen voetreflexologie bij Tünde De Baets
  4 individuele counseling gesprekken bij mij, Ingrid Druyts. Jouw persoonlijke hulpvraag in de strijd tegen stress, staat hierbij centraal.
  4 individuele behandelingen homeopathie bij Ellen Berkvens (voor degenen die kiezen voor deze aanvulling).
 • Deelname aan een besloten Facebook-groep waar je ervaringen kan delen en tips kan uitwisselen met andere deelnemers. Dit is, ondanks dat het niet verplicht is, een zeer waardevol onderdeel van het programma en dus een echte aanrader vanwege de motiverende en stimulerende werking ervan.
 • Afscheidsreceptie op de laatste groepsbijeenkomst (2 november). Na twee maanden samen zwoegen en ploeteren, vieren we ieders persoonlijke succes en de kracht van de groep.

 

De begeleiders

Tünde en ik zijn de bedenkers en begeleiders van het programma over stress en burn-out. Wij zijn ook degenen waar je in de loop van het programma contact mee zal hebben.

Ingrid Druyts

Ingrid Druyts

Tünde De Baets

Tünde De Baets

Zowel Tünde als ik hebben in het verleden mogen ervaren hoe stress je leven overhoop kan gooien en hoe burn-out de regie uit je handen kan nemen. Allebei hebben we toen geleerd hoe we bewuste keuzes kunnen maken en onszelf kunnen helen. Dankzij deze waardevolle levenslessen hebben we nu beiden een leuker leven. We weten dus heel goed waar we over spreken en willen dit graag met jou delen.

Ellen draagt haar steentje bij voor de deelnemers die ook kiezen voor haar ondersteuning.

Homeopathie

Ellen Berkvens

 

 

 

 

 

 

Voor de deelnemers met een aanvullende verzekering:

 • Afhankelijk van je aanvullende verzekering en wat je in dat jaar al gedeclareerd hebt aan alternatieve zorg, komt counseling in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding door de ziektekostenverzekeraar. Je krijgt dus een declaratie voor elk van de 4 individuele sessies.
  Meer informatie over vergoedingen voor sessies counseling vind je op de site van NFG: www.de-nfg.nl
 • Hetzelfde geldt ook voor homeopathie. Informatie bij Ellen Berkvens: info@homeopathieberkvens.nl
 • Tünde De Baets probeert dit ook voor haar sessies voetreflexologie nog op tijd in orde te maken. Meer nieuws hierover volgt.

Bovenstaande betekent dus dat er mogelijk nog een deel van je inschrijfgeld vergoed zal worden via je aanvullende verzekering.

 

Heb je nog vragen hierover? Neem dan gerust contact op met mij, ik beantwoord ze graag.

 

 

Benieuwd wat iD Counseling voor jou kan betekenen?

Altijd welkom voor een adviesgesprek.

Neem Contact op 06 248 355 77

Bij geen gehoor ben ik hoogst waarschijnlijk in gesprek. Je kunt ten alle tijden gebruik maken van de bel / mail me terug service hieronder. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Contact iD Counseling
review-icon

Cliënt Ervaringen

Frederik (27j):
‘Inzicht en ondersteuning’