Masterclass Effectieve communicatie

Alles is communicatie. Men kan niet 'niet communiceren'
(Watzlawick, 1921 - 2007)

Effectieve communicatie

Met wie je ook samen bent en ongeacht wat jullie doen, effectieve communicatie speelt altijd een heel belangrijke rol. Je hoeft er niet eens voor te praten, want met lichaamstaal kan al veel gezegd worden.
Dat klinkt simpel. Toch is het dat helemaal niet. Mannen, vrouwen en kinderen communiceren namelijk elk op een andere manier.

Ben jij ook zo’n vrouw die het gevoel heeft dat ze nooit gehoord wordt door haar partner of kinderen? Lijkt het alsof jij de taal van Venus spreekt en de anderen van Mars komen? Speelt hetzelfde zich soms ook af op jouw werk? Zijn de enigen die jou meteen begrijpen, jouw beste vriendinnen? Ooh, wat is dat herkenbaar voor mij. Er is een tijd geweest dat ik tegen al deze dingen aan liep. Af en toe heb ik mezelf wel eens afgevraagd of ik wel echt bestond Effectieve Communicatie

Gelukkig kan je leren effectief communiceren. Het resultaat daarvan is, dat de ander jou begrijpt en aanvoelt wat je bedoelt. Zo weet de ander meteen waar hij/zij aan toe is en dat geeft vertrouwen. Uiteindelijk zullen jullie je beter verbonden voelen met elkaar wat alleen maar gunstig is voor de relatie. Dat wil jij toch ook?

Ja, ik wil leren om mezelf beter uit te drukken en echt tot de ander door te dringen. 

 

Datum: vrijdag 10 augustus 2018 van 10u tot 16u in Asten of omgeving
Investering: € 80,- / Bij combinatie met 1 andere zomer-masterclass: € 10,- korting / Bij combinatie met 2 zomer-masterclasses: € 20,- korting

Heb je nog vragen dan kan je met mij bellen: 06 24835577

Benieuwd wat iD Counseling voor jou kan betekenen?

Altijd welkom voor een adviesgesprek.

Neem Contact op 06 248 355 77

Bij geen gehoor ben ik hoogst waarschijnlijk in gesprek. Je kunt ten alle tijden gebruik maken van de bel / mail me terug service hieronder. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Privacy Policy iD Counseling
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt volgens de privacyverklaring.
review-icon

Cliënt Ervaringen

Francé:
‘Zandspel’