Masterclass Van volgzaam & onzeker naar assertiviteit

Assertiviteit is 'Ja!' zeggen tegen jezelf.

Assertiviteit

Heb jij dat ook ? Dat als er iets aan jou gevraagd wordt, jouw hoofd ‘Nee!’ denkt en er uit jouw mond toch iets heel anders komt?

Voel jij je schuldig als je ‘Nee!’ hebt gezegd en daarna ziet dat de ander teleurgesteld is? Ga je dan toch maar weer toegeven?

Laat jij je bij het maken van keuzes, meestal leiden door de mening van een ander? Zelfs als je niet helemaal zeker weet wat er wordt verwacht van jou?

assertiviteit

 

Dan heb ik goed nieuws voor jou want ook jij kan leren om assertief  te zijn. Je hoeft jezelf daar niet voor te veranderen, alleen maar je gedrag. En het mooie daarvan is, dat je dit kan doen, zonder de ander te kwetsen.  Je wordt er geen ander en onaardig mens van, wèl de leukere versie van jezelf.

 

Ja, ik  wil korte metten maken met mijn onzekerheid, mijn angsten overboord gooien en mijn grenzen verleggen.

 

Datum: vrijdag 3 augustus 2018 van 10u tot 16u in Asten of omgeving
Investering: € 80,- / Bij combinatie met 1 andere zomer-masterclass: € 10,- korting / Bij combinatie met 2 zomer-masterclasses: € 20,- korting

Heb je nog vragen dan kan je met mij bellen: 06 24835577

Benieuwd wat iD Counseling voor jou kan betekenen?

Altijd welkom voor een adviesgesprek.

Neem Contact op 06 248 355 77

Bij geen gehoor ben ik hoogst waarschijnlijk in gesprek. Je kunt ten alle tijden gebruik maken van de bel / mail me terug service hieronder. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Privacy Policy iD Counseling
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt volgens de privacyverklaring.
review-icon

Cliënt Ervaringen

Paul:
‘Twee voeten op de grond’