Er is tijdelijk een cliëntenstop. Je kunt je hier aanmelden voor een afspraak eind oktober →

Review door: Vrouw, 48 jaar

Op maat en heel prettige ondersteuning!

Al een hele tijd worstelde ik met de vraag: wil ik wel of niet scheiden?

Ingrid heeft me met haar expertise, ervaring en fijne persoonlijkheid gesteund in het besluitvormingsproces om al dan niet te gaan scheiden.

Natuurlijk lag de beslissing bij mij, maar haar vragen hielpen me om het voor mezelf helder te krijgen. Daarbij had ze telkens oog voor het belang van onze kinderen.

Ze schetste ook wat ik kon verwachten bij mezelf, ten aanzien van mijn eigen emoties in de diverse fases van dit proces. Zo wist ik wat ik kon verwachten.

Vervolgens verkende ze met me hoe de communicatie en het proces van scheiding ’t beste zouden kunnen verlopen, met respect voor alle betrokkenen.

Ingrid is laagdrempelig bereikbaar. Bij moeilijke momenten mocht ik haar zelfs appen of bellen, wat me er dan net weer doorheen sleepte. Ze denkt ook mee over praktische zaken, verwijzingen of biedt leesmateriaal en geeft veel inzicht.

Op maat en heel prettige ondersteuning!

wil ik wel of niet scheiden

 

Benieuwd wat iD Counseling voor jou kan betekenen?

Altijd welkom voor een adviesgesprek.

Neem Contact op 06 248 355 77

Bij geen gehoor ben ik hoogst waarschijnlijk in gesprek. Je kunt ten alle tijden gebruik maken van de bel / mail me terug service hieronder. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Privacy Policy iD Counseling
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt volgens de privacyverklaring.
review-icon

Cliënt Ervaringen

Vrouw 55j en man 58j:
‘Veilige sfeer, fijne gesprekken en reflectie’

Beste Ingrid, Dank voor de begeleiding en reflectie die er toe heeft bijgedragen dat wij elkaar weer zien zoals we ons 25 jaar geleden voelden. Wij…