Counseling voor stiefmoeders

Stiefmoeder zijn ... bij anderen lijkt het allemaal vanzelf te gaan en bij jou loopt het ondanks jouw beste bedoelingen, af en toe compleet mis?

iD Counseling is er voor stiefmoeders die het graag goed willen doen en ondanks al hun inspanningen toch merken dat het niet fijn loopt. 

photo-1

Counseling voor iedere stiefmoeder

Stiefmoeder

Uit onderzoek blijkt dat de zwaarste positie binnen een samengesteld gezin, die van de stiefmoeder is: vaak is haar rol binnen het samengesteld gezin niet duidelijk, worden haar inspanningen niet gewaardeerd en voelt ze zich als (stief)ouder machteloos.

Ook al loopt je hart over van liefde en wil je allebei dolgraag een samengesteld gezin vormen, het is niet iets wat je zo maar eens even doet. De situatie is nu eenmaal erg complex en vraagt veel meer van ieder gezinslid dan in een kerngezin. De cijfers bewijzen dat zo’n 65 à 70 % van de samengestelde gezinnen binnen 5 jaar weer uit elkaar gaat. Toch kan het anders mits de juiste aanpak!

Het doet deugd om je verhaal eens te vertellen tegen iemand die zonder oordeel luistert en je helpt met het vinden van oplossingen die bij jou en jouw samengesteld gezin passen. Met de juiste informatie of een nieuwe kijk op jouw situatie, kan je snel weer vooruit. Wees er op tijd bij zodat jullie liefde kan blijven stromen.

Verlang je als stiefmoeder naar rust en harmonie? Wil jij advies vragen over bepaalde situaties? Zou je graag eens van gedachten wisselen met andere stiefmoeders? Neem dan contact op met mij.

 

Stiefmoeder

Voor informatie over mogelijkheden en Stiefgoed-tarieven: bel mij op 06 24835577 of neem hier contact met mij op.

Afhankelijk van jouw aanvullende verzekering en wat je in dat jaar al gedeclareerd hebt aan alternatieve zorg, komt counseling in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding door de meeste ziektekostenverzekeraars. Meer informatie over vergoedingen vind je op de site van NFG: www.de-nfg.nl

Benieuwd wat iD Counseling voor jou kan betekenen?

Altijd welkom voor een adviesgesprek.

Neem Contact op 06 248 355 77

Bij geen gehoor ben ik hoogst waarschijnlijk in gesprek. Je kunt ten alle tijden gebruik maken van de bel / mail me terug service hieronder. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Contact iD Counseling
review-icon

Cliënt Ervaringen

Anoniem:
‘Begeleiding naar gepaste hulp’