Op dit moment is er een wachtlijst. Je kunt je daar hier voor aanmelden →

Niet tevreden over mijn dienstverlening?

Als therapeut zorg ik ervoor dat jij een professionele, therapeutische begeleiding krijgt. Ondanks dat, kan het voorkomen dat je niet tevreden over mijn dienstverlening bent. Omdat deze niet voldoet aan jouw verwachting. Of om een andere reden.

Vanzelfsprekend vind ik dit vervelend. Daarom is het belangrijk dat jij je klacht eerst met mij deelt, zodat we met elkaar naar een oplossing kunnen zoeken en eventuele misverstanden recht kunnen zetten. Je kunt hiervoor telefonisch met mij contact opnemen (06 24835577) of via het contactformulier op de website .

Komen we er samen niet uit? Dan kan je alsnog een klacht indienen.

Ik  heb ervoor gekozen om de afhandeling van klachten via mijn beroepsvereniging, de NFG, te laten verlopen. Via hen ben ik aangesloten bij Quasir. Mocht je zelfs na overleg met mij niet tevreden over mijn dienstverlening zijn, dan lees je in dit schema hoe jij jouw klacht verder afhandelt.

Voor adresgegevens van de klachtenfunctionaris kun je contact opnemen met het NFG-secretariaat, via het mailadres info@de-nfg.nl

Niet tevreden over mijn dienstverlening

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Benieuwd wat iD Counseling voor jou kan betekenen?

Altijd welkom voor een adviesgesprek.

Neem Contact op 06 248 355 77

Bij geen gehoor ben ik hoogst waarschijnlijk in gesprek. Je kunt ten alle tijden gebruik maken van de bel / mail me terug service hieronder. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Privacy Policy iD Counseling
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt volgens de privacyverklaring.
review-icon

Cliënt Ervaringen

Man, 63j:
‘Prettig, warm en kundig’

Dag Ingrid, Oprecht heel hartelijke dank voor je inzet en voor de  zeer prettige, warme  en kundige manier waarop je ons geholpen hebt. Ik heb…