Reviews

Vrouw 52j en man 53j

Een tevreden stel

Het gaat nu veel beter tussen ons. We communiceren steeds meer & beter en we maken meer tijd voor elkaar.
We zijn heel tevreden zo.

Vrouw 55j en man 58j

Veilige sfeer, fijne gesprekken en reflectie

Beste Ingrid,

Dank voor de begeleiding en reflectie die er toe heeft bijgedragen dat wij elkaar weer zien zoals we ons 25 jaar geleden voelden.

Wij willen graag dat je onderstaande review plaats op je site zodat andere koppels hun weg naar jouw vinden, zodat ze elkaar weer kunnen vinden.

“Ingrid heeft ons meegenomen naar onze jeugd en opvoeding. Ons laten inzien hoe we zijn opgevoed met gevoelens en hoe daarmee om te gaan. Beter nog, het ontbreken daarvan.

Vervolgens heeft ze ons leven gereflecteerd en uitgelegd hoe we uit elkaar gegroeid zijn. Juist dit inzicht heeft ertoe bijgedragen dat we hebben ingezien dat er niemand schuld heeft en dat het is gebeurd.

Hierdoor was het terugvinden van de liefde voor elkaar veel gemakkelijker. De rust en openheid van Ingrid heeft daar in grote mate aan bijgedragen. Ze luistert naar beide verhalen en koppelt deze.

Ingrid creëert een sfeer waarin je je op je gemak voelt en je gevoelens durft te tonen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij weer gelukkig zijn met elkaar. Nogmaals dank Ingrid voor de fijne gesprekken waarin we onszelf mochten zijn.”

Groetjes

X & Y

Vrouw, 33j

Ontdekkingsreis naar mezelf

Ingrid, je gaf me vertrouwen en liet me in elk gesprek uitpraten. Jij nam de tijd en rust om goed naar me te luisteren.

Je gaf me de juiste inzichten, stelde treffende vragen en vulde goed aan als ik er zelf de woorden niet voor kon vinden. Hierdoor heb ik mezelf beter leren kennen.

Ingrid, bedankt voor al je hulp en mocht het nodig zijn, dan weet ik je te vinden.

 

Liefs van xxxx

Man, 44j

Sessies prettig en leerzaam

Ingrid,

Nogmaals dank voor je hulp.
Ik heb de sessies als prettig en leerzaam ervaren.

Ik weet je te vinden, mocht het weer nodig zijn.

Groetjes van X

 

Vrouw, 44j

Ik beveel je van harte aan

Ingrid, je hebt enorm veel kunnen betekenen in een lastige fase van onze relatie.

Je geeft perspectief en vertrouwen in stappen-zetten-om-verder-te-komen én dichtbij jezelf te blijven.

Door jouw warme, coachende en onderzoekende stijl, jouw vakkennis, je humoristische kijk en jouw oprecht hoge betrokkenheid, heb je voor ons de nodige doorbraak kunnen creëren.

Lieve groet van x

Vrouw, 60j

Handvaten en inzicht

Een maand of anderhalf geleden, zat ik in een lastige positie en wist me geen raad.
Via internet vond ik haar website en zo kwam ik in contact met Ingrid.
Na ons eerste telefonisch contact wist ik al gelijk: dit voelt goed, hier kan ik iets mee.

We hebben een aantal afspraken gemaakt en vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak en kon ik alles kwijt over mijn gevoelens.

Ingrid heeft mij handvaten gegeven, en inzicht in hoe om te gaan met alles waar ik moeite mee had, zowel in mijn relatie met mijn vriend maar ook met mijn kinderen.

Ingrid, je bent een goede luisteraar en je hebt me veel advies gegeven waar ik ook daadwerkelijk mee aan de slag ben gegaan.
Dank je wel hiervoor. Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen, om dit traject aan te gaan.

Wie weet heb ik in de toekomst nog wel eens advies nodig, en dan weet ik zeker waar ik hiervoor terecht kan.

Lieve groet van x

Vrouw, 29j

Bij Ingrid heb ik mezelf teruggevonden

Een hele lang tijd heb ik mezelf afgevraagd of ik wel goed genoeg was voor een partner en of ik genoeg te bieden had aan een nieuwe partner. Door mijn verleden kon ik een nieuw iemand moeilijk vertrouwen, waardoor nieuwe relaties keer op keer mis gingen.

Toen ik uiteindelijk besloten had voor mezelf dat ik hulp nodig had, heb ik Ingrid ingeschakeld. Zij heeft mij mezelf terug laten vinden en nu weet ik wat ik te bieden heb en dat ik er wel degelijk mag zijn. Ik heb mijn rust weer teruggevonden en heb mezelf opnieuw leren kennen.

Ingrid stond altijd voor mij klaar en ik vond het altijd heel fijn om naar haar toe te gaan.

Bedankt, Ingrid, voor alle hulp!

Vrouw 27j en man 34j

Een mooi en liefdevol bedankje

Beste Ingrid

Als men nu vraagt hoe het gaat, is het antwoord altijd “Zó verliefd, om misselijk van te worden!”

Met jou zijn we gegroeid van twee van-elkaar-afhankelijke en onzekere partners, naar twee unieke individuen die elkaars taal spreken en oog hebben voor elkaars behoeften en grenzen.

Ontzettend bedankt voor fijne samenwerking, met een lach en een traan. We hebben ons vanaf het begin veilig & vertrouwd gevoeld bij jou.
Bedankt dat je ons de tijd & ruimte hebt gegeven om te groeien & te ontdekken wie we zijn & wie we samen willen zijn. Met respect voor elkaars proces, zonder jakhals-gedrag en met heel veel liefde.

Nogmaals bedankt en tot ziens.
Liefs van x en xx

Vrouw, 48 jaar

Op maat en heel prettige ondersteuning!

Al een hele tijd worstelde ik met de vraag: wil ik wel of niet scheiden?

Ingrid heeft me met haar expertise, ervaring en fijne persoonlijkheid gesteund in het besluitvormingsproces om al dan niet te gaan scheiden.

Natuurlijk lag de beslissing bij mij, maar haar vragen hielpen me om het voor mezelf helder te krijgen. Daarbij had ze telkens oog voor het belang van onze kinderen.

Ze schetste ook wat ik kon verwachten bij mezelf, ten aanzien van mijn eigen emoties in de diverse fases van dit proces. Zo wist ik wat ik kon verwachten.

Vervolgens verkende ze met me hoe de communicatie en het proces van scheiding ’t beste zouden kunnen verlopen, met respect voor alle betrokkenen.

Ingrid is laagdrempelig bereikbaar. Bij moeilijke momenten mocht ik haar zelfs appen of bellen, wat me er dan net weer doorheen sleepte. Ze denkt ook mee over praktische zaken, verwijzingen of biedt leesmateriaal en geeft veel inzicht.

Op maat en heel prettige ondersteuning!

wil ik wel of niet scheiden

 

Vrouw, 38j

Vertrouwen en zelfvertrouwen

Hoe ouder ik werd, des te meer dat ik bepaalde minder leuke kanten aan mijzelf ging ontdekken. En dat verweet ik mijzelf.

Ik vroeg me wel vaak af waarom ik zo reageerde. En ik vond het vooral vervelend dat niet alleen ik, maar ook vrienden, kennissen en familie er soms last van hadden.

Het ging pas echt mis toen ik iemand tegenkwam met wie ik mijn leven wilde delen. Het lukte me alsmaar niet om vertrouwen te hebben, en daar werd ik uiteindelijk erg depressief van.
Mijn leven verliep moeizamer en ik voelde mij ook niet meer gelukkig. En dat terwijl ik juist een leuke partner had leren kennen! Ik kon dat niet helemaal plaatsen.

Ik heb Ingrid gebeld en gevraagd of ik wellicht een keer mijn verhaal kwijt kon. Meteen diezelfde week kon ik al terecht.

Ingrid heeft mij laten zien dat het gebrek aan vertrouwen niet mijn schuld was. Ze heeft me laten zien waar mijn depressieve gevoel vandaan kwam. En door haar weet ik nu ook waarom bepaalde mensen reageren zoals ze reageren. En waarom ik op bepaalde dingen reageer zoals ik dat soms doe.

Dankzij al die inzichten, ben ik een hele andere weg ingeslagen. Nu probeer ik voortaan te reageren, op een manier waarop mensen mij beter kunnen begrijpen en die voor hen ook veel fijner overkomt. Dat lukt soms niet meteen. En ik heb nu geleerd dat dit logisch is en dat ik mijzelf daar niet eens voor hoef te schamen.

Ik heb enorm veel opgestoken in die tijd dat ik in therapie was bij Ingrid.

Dank je wel Ingrid voor jouw begrip en voor je hulp.

Groetjes W.

Benieuwd wat iD Counseling voor jou kan betekenen?

Altijd welkom voor een adviesgesprek.

Neem Contact op 06 248 355 77

Bij geen gehoor ben ik hoogst waarschijnlijk in gesprek. Je kunt ten alle tijden gebruik maken van de bel / mail me terug service hieronder. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Privacy Policy iD Counseling
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt volgens de privacyverklaring.
review-icon

Cliënt Ervaringen

Caroline:
‘Tips en handvatten’

Ingrid heeft mij doortastend en fijn geholpen. Bij het eerste contact voelde ik me direct op m'n gemak, het voelde goed. Hierdoor kon ik makkelijk…