Er is tijdelijk een cliëntenstop. Je kunt je hier aanmelden voor een afspraak eind oktober →

Review door: Vrouw 32j

Relatietherapie nadat vertrouwen geschaad was

Wij zijn gestart met therapie bij Ingrid toen het niet goed liep in onze relatie en we er samen niet goed uitkwamen. Er waren dingen gebeurd die verwerkt moesten worden, en waar we hulp bij nodig hadden. Het vertrouwen wat ik had in mijn vriend, was flink geschaad en de gevoelens van ons beiden liepen hoog op.

Bij de eerste sessie heeft Ingrid ons in alle rust ons verhaal laten doen. Beide verhalen waren even belangrijk en alle gevoelens en gedachten mochten er zijn. Ze stelde ons op ons gemak. Alle problemen konden we met haar bespreken en zo hebben we geleerd om problemen ook thuis op een goede manier met elkaar te bespreken.

Tijdens de andere sessies werd er elke keer tijd gemaakt voor een stukje ‘wat speelt er nu en hoe kan ik helpen?’ Ook kregen we een stukje theorie waarin we steeds meer over de hechting van onszelf en elkaar leerde. Dit sloot goed aan bij wat we nodig hadden. Zo leerden we elkaar en elkaars reacties in bepaalde situaties ook beter begrijpen.

Wij kwamen bij Ingrid vanwege een flinke scheur in onze relatie, maar ergens is relatietherapie gewoon heel goed voor alle stellen. Zo leer je elkaar beter begrijpen en heb je een sterke fundering voor je relatie.

Ingrid dankjewel voor de super begeleiding en het fijne proces!

Groetjes x

Benieuwd wat iD Counseling voor jou kan betekenen?

Altijd welkom voor een adviesgesprek.

Neem Contact op 06 248 355 77

Bij geen gehoor ben ik hoogst waarschijnlijk in gesprek. Je kunt ten alle tijden gebruik maken van de bel / mail me terug service hieronder. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Privacy Policy iD Counseling
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt volgens de privacyverklaring.
review-icon

Cliënt Ervaringen

SvD:
‘Ik wil Ingrid heel erg bedanken ...’

Na een lange tijd niet lekker in vel te zitten, heb ik besloten om iD Counseling te contacteren voor hulp. Ingrid heeft mij van begin…