Er is weer wat ruimte in mijn agenda. Wil je een afspraak maken? Meld je dan hier aan →

Review door: Vrouw 55j en man 58j

Veilige sfeer, fijne gesprekken en reflectie

Beste Ingrid,

Dank voor de begeleiding en reflectie die er toe heeft bijgedragen dat wij elkaar weer zien zoals we ons 25 jaar geleden voelden.

Wij willen graag dat je onderstaande review plaats op je site zodat andere koppels hun weg naar jouw vinden, zodat ze elkaar weer kunnen vinden.

“Ingrid heeft ons meegenomen naar onze jeugd en opvoeding. Ons laten inzien hoe we zijn opgevoed met gevoelens en hoe daarmee om te gaan. Beter nog, het ontbreken daarvan.

Vervolgens heeft ze ons leven gereflecteerd en uitgelegd hoe we uit elkaar gegroeid zijn. Juist dit inzicht heeft ertoe bijgedragen dat we hebben ingezien dat er niemand schuld heeft en dat het is gebeurd.

Hierdoor was het terugvinden van de liefde voor elkaar veel gemakkelijker. De rust en openheid van Ingrid heeft daar in grote mate aan bijgedragen. Ze luistert naar beide verhalen en koppelt deze.

Ingrid creëert een sfeer waarin je je op je gemak voelt en je gevoelens durft te tonen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij weer gelukkig zijn met elkaar. Nogmaals dank Ingrid voor de fijne gesprekken waarin we onszelf mochten zijn.”

Groetjes

X & Y

Benieuwd wat iD Counseling voor jou kan betekenen?

Altijd welkom voor een adviesgesprek.

Neem Contact op 06 248 355 77

Bij geen gehoor ben ik hoogst waarschijnlijk in gesprek. Je kunt ten alle tijden gebruik maken van de bel / mail me terug service hieronder. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Privacy Policy iD Counseling
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt volgens de privacyverklaring.
review-icon

Cliënt Ervaringen

Emma:
‘Familie opstellingen’

Vooral de familie opstellingen gaven ons veel inzicht in onze gezinssituatie. Het heeft ons geholpen om de dingen anders aan te pakken. We merken nu…