Er is tijdelijk een cliëntenstop. Je kunt je hier aanmelden voor een afspraak eind oktober →

Review door: Vrouw, 38j

Vertrouwen en zelfvertrouwen

Hoe ouder ik werd, des te meer dat ik bepaalde minder leuke kanten aan mijzelf ging ontdekken. En dat verweet ik mijzelf.

Ik vroeg me wel vaak af waarom ik zo reageerde. En ik vond het vooral vervelend dat niet alleen ik, maar ook vrienden, kennissen en familie er soms last van hadden.

Het ging pas echt mis toen ik iemand tegenkwam met wie ik mijn leven wilde delen. Het lukte me alsmaar niet om vertrouwen te hebben, en daar werd ik uiteindelijk erg depressief van.
Mijn leven verliep moeizamer en ik voelde mij ook niet meer gelukkig. En dat terwijl ik juist een leuke partner had leren kennen! Ik kon dat niet helemaal plaatsen.

Ik heb Ingrid gebeld en gevraagd of ik wellicht een keer mijn verhaal kwijt kon. Meteen diezelfde week kon ik al terecht.

Ingrid heeft mij laten zien dat het gebrek aan vertrouwen niet mijn schuld was. Ze heeft me laten zien waar mijn depressieve gevoel vandaan kwam. En door haar weet ik nu ook waarom bepaalde mensen reageren zoals ze reageren. En waarom ik op bepaalde dingen reageer zoals ik dat soms doe.

Dankzij al die inzichten, ben ik een hele andere weg ingeslagen. Nu probeer ik voortaan te reageren, op een manier waarop mensen mij beter kunnen begrijpen en die voor hen ook veel fijner overkomt. Dat lukt soms niet meteen. En ik heb nu geleerd dat dit logisch is en dat ik mijzelf daar niet eens voor hoef te schamen.

Ik heb enorm veel opgestoken in die tijd dat ik in therapie was bij Ingrid.

Dank je wel Ingrid voor jouw begrip en voor je hulp.

Groetjes W.

Benieuwd wat iD Counseling voor jou kan betekenen?

Altijd welkom voor een adviesgesprek.

Neem Contact op 06 248 355 77

Bij geen gehoor ben ik hoogst waarschijnlijk in gesprek. Je kunt ten alle tijden gebruik maken van de bel / mail me terug service hieronder. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Privacy Policy iD Counseling
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt volgens de privacyverklaring.
review-icon

Cliënt Ervaringen

Vrouw 55j en man 58j:
‘Veilige sfeer, fijne gesprekken en reflectie’

Beste Ingrid, Dank voor de begeleiding en reflectie die er toe heeft bijgedragen dat wij elkaar weer zien zoals we ons 25 jaar geleden voelden. Wij…